Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Life Care
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar lecitina, usturoi, Ginko
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suplimentul alimentar Ginkgo Biloba este vasodilatator avand o influenta benefica asupra aportul de sange spre tesuturi si asigurand astfel necesarul de substante nutritive pentru o buna functionare a organismului. Recipientul contine 60 de capsule gelatinoase.

Ginkgo Biloba contribuie la intarirea peretilor vaselor capilare si la imbunatatirea circulatiei sanguine cerebrale, prin oxigenarea creierului, ceea ce conduce implicit la cresterea capacitatii cognitive si a memoriei, in caz de solicitari fizice si psihice, cum ar fi: munca fizica grea, sport, stres, scaderea memoriei, mentinerea functiilor cerebrale la vImbunatateste circulatia sanguina (produce vasodilatatie arteriolara si vasoconstrictie venoasa), asigura un aport crescut de substante nutritive in special la nivel cerebral, stimuleaza metabolismul celulelor nervoase si imbunatateste functiile cerebrale (in special memoria), are efect antioxidant, incetinind procesele imbatraniri.

Se recomandauna capsulagelatinoasape zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomandadoar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnicarecomandata.
Din Gura in Gura